follow Catalog firme » Echipamente electrice » Instalatii electrice » Aparataj electric » Judetul BACAU
  home     Aparataj electric   Judetul BACAU

Aparataj electric Bacau

Obtineti cel mai bun pret pentru aparataj electric completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
aparataj electric, aparataj electric de joasa tensiune, aparataj electric de medie tensiune (Bacau, BACAU)
Sc sitorex bacau consultanta, proecteaza si executa lucrari de instalatii electrice si automatizari industriala, contacteazane si nu vei regreta. avand 68 angajati, firma noastra efectueaza montaj instalatii electrice si automatizari. suntem o companie recunoscuta pe piata din romania. orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. in firma sitorex s.r.l..
0234 *** ***Click aici!
aparataj electric (Bacau, BACAU)
Distribuitor de materiale si echipamente electrice din zona Moldovei. Cabluri si conductori electrici de joasa tensiune si de bransamente, aparataj modular si clasic, sigurante automate, corpuri de iuluminat cu surse incandescente, neon, economice si cu LEDuri si o gama completa de echipamente electrice profesionale Va asteptam la sediul nostru din Bacau, strada Nicu Enea nr 54, vis-a-vis de Kaulfand!..
0741 *** ***Click aici!
aparataj electric (Bacau, BACAU)
La comanda aducem din import frane si cuplaje electromagnetice din intreaga lume. compania noastra va pune la dispozitie piese de schimb pentru masini unelte in special frane si cuplaje electromagnetice, pompe de ungere, hidraulice si de racire, aparataj electric precum si frane electromagnetice (tip fea si reh) si motoare electrice (tip asfm) pentru utilaje de ridicat...
0745 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie